Tuesday, November 15, 2016

Punga pentru vidat

Cu siguranta stiti despre pungile pentru vidat alimente! Daca reusiti sa le si refolositi e si mai bine! Pungile pentru vidat, tin alimentele ( mai ales carnea) mult mai proaspete. Eu nu le folosesc pentru alimente, deoarece imi place sa consum fructele si legumele cat mai proaspete, iar carnea de obicei o iau impachetata si o consumam destul de repede.
Dar mai exista si pungile pentru vidat haine! Astea imi plac foarte mult deoarece imi salveaza mult spatiu.
 Azi, sa vorbim despre dormitor! Vine iarna, nu mai folosim plapuma de vara ci o scot pe cea groasa care a stat toata vara intr-o astfel de punga.
Inainte de a depozita plapuma, o spal si ma asigur ca e uscata foarte bine!
O impatur cat se poate de compact si o introduc in punga.
Inchid cu grija punga, ma asigur ca fermoarul nu a ramas desfacut deloc.


Deschid capacul si scot aerul cu aspiratorul!

                                         
Depozitez punga intr-o cutie de plastic cu restul decorului de vara sau pe rafturile din dulap!
Procedez la fel cu perdelele si perinile decorative!
Avantajele pungii:

  • Punga este destul de incapatoare, imi incape atat plapuma de vara in ea cat si cea de iarna ( alternativ nu ambele intr-o punga). Plapuma mea nu este din aceea traditionala, facuta de bunica;cu umplutura de lana. Am achizitionat-o din comert si se plieaza foarte usor.
  • De asemenea, punga are fermoar dublu si destul de lat, astfel incat puteti sa il inchideti cu usurinta si puteti sa il apucati pentru a-l inchide mai usor!
  • Transparenta va ajuta se identificati imediat ce depozitati in fiecare punga!
  • Rezista destul de bine chiar daca trebuie sa inghesuiti in ea ceva mai mult decat ar incape in ea in mod normal.
  • Salveaza mult spatiu!
  • Puteti sa le puneti una peste alta, se organizeaza usor, exact ca si hainele impaturite in dulap!
  • Puteti depozita in ele atat haine cat si alte obiecte: materiale pentru croitorie, articole de lucru manual, ate de crosetat etc.




No comments:

Post a Comment